dimecres, 5 de desembre del 2012

LA MÚSICA I LA GASTRONOMIA PROTAGONITZEN LA VIII FIRA ARTESANAL D'ANTELLA


Durant els propers dies Antella acollirà concerts de jazz i de pop-rock, cercaviles amb dolçaines i capgrossos i degustacions de productes típics, a més d'instal·lar-se una trentena de paradetes de gastronomia local i productes fets a mà.

La música i la gastronomia són els eixos centrals entorn dels quals s'articula la 8a edició de Fira Artesanal de Antella que se celebra a partir de dijous 6 de desembre al casc històric d'aquest municipi. Concerts de jazz, cercaviles i cavalcades amb capgrossos i dolçaines, espectacles musicals de pop i rock, i degustacions de productes típics són alguns dels actes que tindran lloc demà i demà passat dins el marc d'aquesta Fira organitzada per la Regidoria de Festes de l'Ajuntament d'Antella. A més, durant els pròxims dos dies s'instal·laran a les places Major i del Rei, i al carrer Santa Bàrbara d'Antella al voltant d'una trentena de parades de gastronomia local, artesania d'espart, ceràmica, bijuteria, roba i altres productes fets a mà.
Pel que fa el programa d'actes, a les 11:00 hores de demà dijous se celebrarà una cercavila a càrrec de la Societat Protectora Musical (SPM) d'Antella després del qual es procedirà a la inauguració oficial de la Fira Artesanal a càrrec de les autoritats municipals. Una hora més tard, tindrà lloc una cavalcada de capgrossos amenitzada per les dolçaines de l'Associació La Llotja Cultural de Villanova de Castelló que lidera el xirimiter Emili Someño.
Ja a la vesprada, a les 17:00 hores s'oferirà una degustació de productes típics -embotits i coques- al saló parroquial. El punt final de la jornada de dijous el posarà un espectacle musical a la Plaça del Rei on els 20 músics integrants de la Big Band de la SPM d'Antella interpretaran diverses peces i arranjaments de l'època daurada del pop i del rock. Per al divendres dia 7, a les 12:00 hores està prevista una nova cavalcada de dolçaines i capgrossos pels carrers de la localitat, mentre que a les 17:00 hores tindrà lloc a la Plaça del Rei un concert de Jazz. Una hora més tard s'oferirà una degustació gratuïta de xocolata i bunyols a la Plaça Major, al final de la qual tindrà lloc l'acte de cloenda de la Fira amb un espectacle de tabal i dolçaina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada