dimecres, 5 de desembre del 2012

EL PSOE D’ALZIRA DENÚNCIA LA SITUACIÓ DELS ALZIRENYS QUE VAN SOL·LICITAR EL XEC VIVENDA


La portaveu dels socialistes d'Alzira, Isabel Aguilar, considera que són molts els compradors alzirenys de Vivendes de Protecció Oficial (VPO) els que seguixen atrapats pels deutes que la Generalitat ha contret amb els propietaris.
Segons Aguilar la gravetat de l’actual conjuntura econòmica, i les conseqüències que suposen  per a la Comunitat Valenciana, fa que milers de persones estiguen perdent la seua casa per no poder pagar la quota hipotecària.
Aguilar creu que la situació s’agreuja, per a aquells ciutadans a qui la Conselleria competent en matèria de vivenda va resoldre favorablement la concessió d’una ajuda, en concepte d’adquisició, i ara com ara, encara no s’ha abonat la quantitat reconeguda.
La responsable socialista manifesta que en el cas del xec vivenda, en virtut del Decret 41/2006 de 24 de març, la Conselleria responsable de Vivenda hauria de pagar les subvencions, als beneficiaris amb càrrec als Pressupostos de la Generalitat, però des de l’any 2009 són molts els jóvens alzirenys els que no han cobrat ni un euro.
Aguilar afirma que molts dels beneficiaris del xec vivenda, en la nostra ciutat acollint-se a este decret van sol·licitar a l’entitat de crèdit l’ajuda reconeguda per part de la Generalitat. No obstant això, després d’anys sense cobrar de la Generalitat, les entitats de crèdit estan començant a requerir als beneficiaris de l’ajuda perquè abonaren els imports anticipats, amb el consegüent pagament d’interessos o la impossibilitat econòmica de molts beneficiaris d’atendre els requeriments.
Segons Aguilar esta situació és molt alarmant per als jóvens, que acollint-se a estes ajudes, van comprar les seues vivendes de VPO, segons el conveni firmat per la Sra. Alcaldessa amb el Ministeri de la Vivenda. Ara estan veient perillar la seua estabilitat per la mala gestió del Partit Popular.
La dirigent socialista anuncia que el seu grup presentarà una moció per a exigir que El Govern del Sr. Fabra, reconega el deute contret en concepte d’ajudes per a l’adquisició de vivenda i establisca un calendari de pagaments raonable per a abonar als ciutadans alzirenys la quantitat deguda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada