divendres, 25 d’octubre del 2013

EL PROGRAMA D´ACTIVITATS ESPORTIVES D´ALMUSSAFES COMPTA AMB MÉS DE 1.700 USUARIS ESTA NOVA TEMPORADA


Un 10 per cent dels veïns aposta pel sistema d'inscripció online

Una mitjana de 1.500 persones utilitza assíduament les instal·lacions esportives municipals

El 18 de setembre, l'Ajuntament d'Almussafes va iniciar les inscripcions per al desenrotllament del programa d'activitats físic esportives 2013-2014 en el pavelló i en les piscines municipals. El resultat del procés de matriculació de la nova temporada ha batut tots els rècords, ja que tant presencialment com via Internet a través de la web municipal, més de 1.700 empadronats i un percentatge menor de no empadronats han optat per participar en algun dels cursos convocats per a la present temporada. En esta nova convocatòria s'han incorporat nous programes esportius tant en el pavelló com en les piscines, que han obtingut una gran resposta per part de la ciutadania.


El passat dia 1 d'octubre, el consistori d'Almussafes va inaugurar el programa d'activitats esportives de la nova temporada 2013-2014, una agenda que de nou ha ampliat la seua oferta amb novetats per a tots els col·lectius.

Durant la passada temporada, més de 1.600 usuaris van participar en els diferents programes esportius convocats, una xifra que s'ha incrementat en esta nova convocatòria, ja que s'han comptabilitzat 1.700 inscrits en la campanya esportiva hivernal, la qual cosa en un municipi com Almussafes, que a penes supera els 8.500 habitants, suposa un 20 per cent dels empadronats, sent un 45 per cent hòmens i un 55 per cent dones. Així mateix, un 1,28 per cent dels usuaris provenen de les poblacions veïnes de Benifaió, Sollana i Silla. ”Possiblement l'èxit de participació es dega al fet que l'oferta d'activitats, instal·lacions, horaris i preus públics que oferim és molt accessible per a tots els col·lectius”, explica el regidor d'Esports, Carles Grancha.

Opcions d'inscripció en els cursos
El nombre més gran d'inscripcions es va generar durant la primera jornada, en la que el dispositiu de 12 treballadors preparat per a millorar l'atenció i velocitat del procés, va aconseguir formalitzar 700 matriculacions durant els primers 40 minuts d'obertura del pavelló. Encara que la majoria dels usuaris va optar per la inscripció presencial, un 10 per cent va apostar per les noves tecnologies on line a través del programa Deporweb del consistori municipal i també a través del codi QR des del Smarphone.

Programes esportius oferits
Els citats usuaris han triat entre el gran palmito de cursos oferits als diferents sectors d'Almussafes, en esta nova edició, garantint per a això uns equipaments òptims”, comenta l'edil d'Esports. De fet, per a la present temporada, la Regidoria d'Esports ha incorporat programes nous en el pavelló, com l'aero-llatí, consistent en la fusió de balls llatins i aeròbic, la dansa de Bollywood, el taller de tonificació per a conservar i millorar la condició física, la classe de cardio-gym i el programa d'entrenament total fitness. Per la seua banda, les novetats aplicades per als cursos de formació en les piscines municipals han consistit a oferir cursos d'una o dos sessions setmanals, amb la finalitat de facilitar l'assistència dels veïns i a introduir les classes d'aquafitness, que en les temporades anteriors tan sols s'oferien en l'època estival.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada