divendres, 25 d’octubre del 2013

COMPROMIS PER CULLERA REPREN L´ACTIVITAT


Marc Joan i Corihuela  escollit com a nou Portaveu local.

Després de l’aturada de l’activitat que marca l’arribada de l’estiu, la Coalició Compromís per Cullera ha représ la seua activitat i des d’ací volem aprofitar per a informar la ciutadania d’una sèrie de canvis que s’han produït en les últimes setmanes.
En primer lloc, cal destacar que des de la constitució de Compromís per Cullera al més de febrer, s’han afiliat més de 10 persones noves al col·lectiu local de Cullera. La majoria dels nous afiliats no havien militat abans en cap partit polític i provenen de diferents àmbits. Tots ells han mostrat el seu entusiame pel canvi que representa la Coalició Compromís, que basa el seu ideari en el valencianisme, les polítiques d’esquerres i l’ecologisme.

D’aquesta manera, Compromís s’erigix com el referent per a la ciutadania d’esquerres i progressista, que pensa que ha arribat l’hora de dur a terme un canvi polític i social i una regeneració democràtica en totes les institucions valencianes, començant pel nostre ajuntament i acabant pel govern de la Generalitat.
A més, a principis d’octubre l’executiva local prengué la decisió per unanimitat de realitzar reunions setmanals del col·lectiu local i que aquestes siguen de caràcter assembleari per tal d’afavorir i reforçar la participació de la militància i de la ciutadania en general en la presa de decisions del col·lectiu local.
Aquestes reunions actualment es duen a terme al despatx que l’oposició té a l’Ajuntament de Cullera, però des de Compromís tenim la intenció d’obrir en poques setmanes una nova seu per tal de poder oferir un punt de reunió a la militància i al mateix temps poder oferir una atenció a la ciutadania més propera.
Per últim, cal assenyalar que en l’Assemblea local que es realitzà el passat 10 d’octubre es van produir alguns canvis en l’estructura de l’Executiva local i Marc Joan i Corihuela va ser escollit com a nou Portaveu local.


www.cullera.compromis.ws

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada