Documents

BUTLLETÍ INFOCOMPROMÍS. CULLERA

 Relacions 2.0
Diumenge 16 d’octubre s’estrenà al centre municipal Bernat i Baldoví de Sueca el documental “Relacions 2.0” dels realitzadors suecans Eugeni Alcañiz i Mari Carmen Redondo. El documental  aprofundeix en el món de les relacions de parella a distància i el canvi que han sofert durant els últims 30 anys. A "Relacions 2.0" es mostra com es comunicava la generació dels pares del realizador a través de cartes i d'esporàdiques trucades telefòniques i la compara ambles actuals relacions on es fa servir les xarxes socials i les videoconferències. El documental enganxa des de el primer moment i a pesar de estar basat en converses a través de l´esquipe, no es fa pesat ni aburrit. Un documental original  que té possibilitats als festivals. (cliqueu a la foto per veure el documental)


Una llengua que camina

Amb motiu de la Diada Nacional del País Valencià, el 9 d'octubre, "El documental" de TV3 estrenà "Una llengua que camina", un treball que mostra l'estat de salut del valencià a partir de la quotidianitat de cinc persones de diferents àmbits socials, professionals i geogràfics que van participar a la diada del 2010 en les celebracions dels 25 anys de Trobades d'Escoles en Valencià. Malauradament els valencians no hem pogut veure'l a la televisió que se suposa hauria de ser la televisó de tots els valencians. 


(per veure el documental cliqueu a la foto de capçalera)AUCA 100 anys d'Enric valor


Podeu llegir i adherir-vos al manifest.Documental realitzat pels periodistes grecs Katerina Kitidi i Ari Hatzistefanou, i que es distribueix lliurement pels seus autors a Internet. El documental investiga sobre les causes de la crisi i el deute a Grècia i proposa solucions que el govern grec i els mitjans de comunicació d'aquell país amaguen.