dimarts, 5 de juny del 2012

QUATRE GIMNASTES D´ALMUSSAFES COMPETIRAN EN EL PRÒXIM CAMPIONAT NACIONAL I DE CLUBS


La fase Autonòmica del Campionat d'Espanya Individual i de Clubs es va celebrar dissabte passat dia 2 de juny al pavelló Pla de l'Arc de Llíria. El Club Esportiu Gimnàstica Almussafes (CEGA) va estar present en aquesta nova cita esportiva, prèvia classificació dels seus equips Júnior i Aleví en el primer lloc.
Les quatre jóvens gimnastes del club local van concloure en les primeres posicions, per la qual cosa la seua participació en els pròxims nacionals està assegurada.
Les gimnastes infantils Sandra Vayá i Sandra Rico van aconseguir el passe a la fase nacional, que se celebrarà a la ciutat de Valladolid, després d'obtindre un meritori quart lloc en la classificació. Sandra Vayá va obtindre dos bronzes amb els seus exercicis de Mans Lliures i Pilota i la seua companya d'equip Sandra Rico, superada la seua recent lesió, va aconseguir dos passes en cinta i roda.
D'altra banda, la gimnasta María Garrido, que optava a la classificació individual va aconseguir una cinquena plaça, en realitzar els  exercicis de maces, roda, cinta i pilota.
També la gimnasta del CEGA, Elena Grau, va prendre part en aquesta competició, encara que va representar al Club CEU Jesús i María d'Alacant, l'equip de la qual va concloure seté en la classificació general.
El Campionat d'Espanya d'aquesta categoria se celebrarà entre els dies 5 i 8 del pròxim mes de juliol a la Ciutat de Valladolid. D'aquesta manera a les gimnastes del Club d'Almussafes i a la seua entrenadora, Raquel Sòria, se'ls presenten dos mesos de treball per a intentar aconseguir els millors resultats en ambdós campionats nacionals.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada