dimecres, 13 de juny del 2012

L’AJUNTAMENT D’ALZIRA ORGANITZA TALLERS PER A JÓVENS DURANT EL MES DE JULIOL


L’Ajuntament d’Alzira, des de la regidoria de Joventut, ha programat uns Tallers per al mes de juliol. El primer d’ells és el titulat “Forma’t a l’estiu i aprofita’l”. Es durà a terme en la Casa de la Cultura del 2 al 31 de juliol, en horari de 10 a 14 hores i va dirigit a jóvens de 12 a 16 anys. El preu d’inscripció és de 63 euros. Aquest programa combina activitats didàctiques, lúdiques i físiques.
Un altre taller és de “Funky Fusió” que es realitzarà els dimarts i dijous, de la primera quinzena de juliol, de 19 a 21 hores. Va dirigit a jóvens a partir de 12 anys i adults. El preu d’inscripció és de 17 euros. En aquest taller es farà exercici físic on els participants deixaran volar la creativitat, per mitjà de l’expressió corporal i el ball, amb coreografies de diversos estils de música.
El de “Retoc fotogràfic” es durà a terme, a la Casa de la Cultura, la primera quinzena del mes de juliol, els dilluns, dimecres i divendres, en horari de 19 a 21 hores. Va dirigit a jóvens a partir de 12 anys i adults. El preu d’inscripció és de 20 euros. En aquest taller es farà una introducció al Photoshop, les ferramentes i els coneixements tècnics bàsics per a la seua utilització. Al finalitzar el mateix, els participants podran retocar les seues fotos, compondre imatges amb rètols i text i crear logotips.
Un altre dels tallers és de “Iniciació al teatre. La comèdia”. Es realitzarà la primera quinzena del mes de juliol, els dilluns, dimecres i divendres, de 18 a 20:30 hores. Va dirigit a jóvens a partir de 12 anys i adults. El preu d’inscripció és de 20 euros. El curs està dirigit a gent aficionada al teatre amb ganes de provar a fer teatre de forma no professional. Tot a través de la comèdia, la part més dinàmica, divertida i boja pel teatre.
L’últim dels tallers a realitzar és de Manualitats amb feltre es realitzarà els dimarts i dijous, durant la primera quinzena de juliol. L’horari serà de 18 a 20 hores, va dirigit a jóvens a partir de 12 anys i adults. El preu és de 20 euros. Els participants aprendran a treballar el feltre i podran fer carteres, passadors, fundes per al mòbil, etc.
Per a més informació i per a hi inscriure’s, cal acudir al Centre d’Informació Juvenil, C/Escoles Pies, 4, en horari de dilluns a divendres de 10 a 14 hores i a les vesprades, fins al 15 de juny, de 17 a 19:30 hores, de dilluns a dijous. També es pot telefonar al  96 241 74 07.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada