dimarts, 5 de juny del 2012

EL COL·LEGI L´ENCARNACIÓ DE SUECA GUANYA LA LLIGA DE BÀSQUET DE LA COMUNITAT VALENCIANA EN LA SEUA CATEGORIA


El passat 2 de juny, l’equip de Bàsquet del col·legi L’Encarnació de Sueca va aconseguir la copa de la Lliga en la categoria Infantil Masculina. El Pavelló Municipal de La Malva-rosa va acollir les finals d’IR Preferent, Aleví NP1 i IR Zonal, competició, aquesta última, que es disputa només en categoria masculina, i en la que Jovens Subies Almàssera va alçar el trofeu de campió Cadet al guanyar a Bàsquet Altea (32-80), i C.B. L’Encarnació el de campió Infantil, després de superar en la pròrroga a Centre Alcoià de Bàsquet per 54-65.
En els primers moments del partit, els jugadors suecans es van trobar amb dificultats per a realitzar el seu joc habitual però, gràcies al sacrifici de tot l’equip, van arribar al final del partit amb un empat a 47. En el temps afegit, els suecans van oferir un joc més ràpid i encertat que els va portar al triomf final amb un resultat de 54-65.
L’equip campió va estar format per: Adrián i Ángel de l’any 2001; Pau, de 1999; i Carlos B., Carlos C., Jorge, Elíes, Miguel, Daniel, Sergio, Javier i Andreu, de l’any 1998; que estudien des de 5t de Primària fins a 2n de Secundària. Sis grups completaven la categoria en què va competir el C.B. L’Encarnació i, en cada un d’estos grups, participaven dotze equips, la qual cosa demostra la complexitat de la competició i el mèrit d’aquests joves al fer-se amb la copa de campions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada