dilluns, 5 de març del 2012

CONSONANT DE MADUIXA TEATRE ACONSEGUIX UN PREMI FETEN 2012 EUROPEU EN LA FIRA D’ARTS ESCÈNIQUES DE GIJÓN




Maduixa Teatre ja es va alçar amb el premi a la proposta més innovadora amb ARRAN! en l’edició FETEN de 2010.

CONSONANT és un espectacle en què la dansa, el teatre, ombres, arts plàstiques i noves tecnologies transporten  l’espectador a un món de poesia visual que es nodreix de la imaginació de dues germanes. L’univers imaginari de Joan Brosssa és el referent d’aquest espectacle on la transformació de les lletres en objectes, la màgia i els jocs de paraules són els autèntics protagonistes. Un espectacle creat per a acostar la dansa i la poesia a tots els públics.

La companyia valenciana MADUIXA TEATRE torna de FETEN -la fira europea d’arts escèniques per a xiquetes i xiquets més important celebrada a Gijón- amb un premi en la maleta. Així ho ha decidit el jurat d’aquesta XXI edició atorgant-los el guardó que reconeix el valor afegit d’aquest espectacle, CONSONANT, amb la incorporació de les noves tecnologies audiovisuals al servei de les noves propostes escèniques.
CONSONANT és l’últim projecte de dansa i teatre de la companyia suecana Maduixa, dirigit per Juan Pablo Mendiola. Una producció valenciana que ha deixat molt bon sabor de boca entre els prop de 400 programadors europeus que s’han acostat aquests dies a Gijón.
El jove director de la companyia que recentment va actuar en l’espectacle previ a La Crida de València, Joan Santacreu, ha manifestat que espera que el fet d’haver causat tan bona impressió amb aquest nou muntatge de dansa i teatre “òbriga les portes a una futura gira europea com ho va fer al seu dia l’espectacle ARRAN!”.
Maduixa Teatre es va alçar amb el premi a la proposta més innovadora amb ARRAN! en l’edició de 2010 de FETEN. Al seu dia el premi va obrir l’espectacle al mercat gal i ha reportat a la companyia una gira per les principals ciutats de França començant pel TNG de Lió. Així com la gira italiana i una actuació en Noruega.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada