dimarts, 5 de juny del 2012

ISABEL AGUILAR PRESENTARÀ LA SEUA CANDIDATURA A LA SECRETÀRIA GENERAL DEL PSOE D’ALZIRA


Isabel Aguilar, actual portaveu del Grup Socialista  a l’Ajuntament d’Alzira, va anunciar ahir a la Comissió Executiva, que presentarà la seua candidatura a la Secretaria General en l’assemblea que es celebrarà en el mes de juliol.
Aguilar va anunciar que ha donat aquest pas després que els companys l’hagen animat a presentar-se. També va mostrar el seu desig de sumar i unir forces, i per tant considera que és el moment d’unificar la tasca de direcció de l’agrupació amb el càrrec de portaveu del grup municipal.
La portaveu municipal socialista aspira a formar una agrupació forta, amb més militants i amb alguna fórmula per a la participació dels simpatitzants i de totes les idees progressistes. “Una fórmula viva, que siga escoltada i visible en el carrer”. Amb eixe objectiu, proposa recuperar les relacions amb les associacions ciutadanes i fomentar les noves tecnologies de comunicació per a conéixer les necessitats de la població i convertir-les en polítiques.
Segons Aguilar el seu projecte vol que el PSOE d’Alzira siga un partit obert, transparent i participatiu. “Recuperar el pols ciutadà i associatiu serà un objectiu prioritari per a millorar la dinamització interna de la nostra agrupació i projectar-nos a l’exterior amb major solidesa”.
Les necessitats i aspiracions dels veïns i veïnes d’Alzira han canviat i el PSOE ha d’oferir noves respostes, per això és necessari tornar al carrer. Recuperar la nostra presència en cada una de les associacions de la nostra ciutat de manera constant, incloent-hi els nous modes de participació i comunicació com les xarxes socials.
La candidata a la secretària general creu que els militants han de ser una part fonamental per a aquest nou començament del PSOE d’Alzira. Una agrupació participativa, transparent en  què els militants i simpatitzants orientaran i decidiran el rumb polític de l’agrupació.
És necessari canviar la forma de participar en el socialisme, per això és fonamental impulsar la participació dels simpatitzants i cap a ells es dirigirà la nostra acció de comunicació política. “Un nou estil de fer les coses on, els simpatitzants veuran reforçat el seu paper en la nostra agrupació, establint grups de treball, fòrums de debat i acció que fomenten la implicació i participació activa”.
Aguilar va assenyalar que aspira a posar al partit en condicions perquè d’ací a tres anys podem guanyar les eleccions, encara que va afirmar que, en cas de ser triada secretària general, també optarà a ser candidata als comicis municipals del 2015 segons les normes del partit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada