dimarts, 2 de juliol del 2013

COMPROMÍS PER ALZIRA CRÍTICA LA CAPACITAT DE GESTIÓ DE L´AJUNTAMENT


Compromís per Alzira realitza una valoració de la primera meitat de la legislatura

 El portaveu del grup municipal de Compromís per Alzira, Diego Gómez, ha tornat a posar en evidència la paràlisi del govern, “un govern incapaç de gestionar bé per la incapacitat dels seus membres. I L’Alcaldessa, vist el panorama que té en casa, no fa res per remeiar-ho”.
Per la seua banda el regidor Paco Gimeno, s’ha centrat en les actituds de l’Alcaldessa, posant de manifest l’arbitrarietat en els Plenaris, així com la poca participació i falta de voluntat d’arribar a consensos per part del PP. També falta de transparència com, per exemple, no donar explicacions dels acords per retirar els pleits de Vilella. “Pareix que els dos projectes estrella de la Sra. Bastidas, el Pla Alzira Social i la Xarxa de Ciutats Intel·ligents, són més de lluïment personal que efectives per a la millora de la ciutadania”.
La regidora Adelaida Pau, ha comentat que gràcies a la denuncia de Compromís sobre el tancament del camí d’accés a l’Hort de Redal, el regidor Enrique Montalvà va dir que no es tancaria. També ha demanat un reconeixement públic dels nostres esportistes en una gala de l’esport. Ha expressat la necessitat que té Alzira d’un Hospital per a atendre els malalts crònics i les queixes de treballadors i usuaris per falta de material bàsic per a la correcta atenció (llençols, tovalles, camisons, per dir uns exemples) que esperen se solucionen.
Per últim, Carles Aranda, responsable de política municipal de Compromís per Alzira ha mostrat la preocupació pel silenci de l’Alcaldessa i el seu equip de govern en alguns aspectes com el Pla General d’Ordenació Urbana, el PAI de la Garrofera o Vilella; el que demostra la seua falta d’interés.
Per últim, des de Compromís per Alzira han donat més detalls de la relació entre Elena Bastidas i José Vicente Morote. Cal recordar que, segons expliquen des de l’agrupació d´Alzira, l’Ajuntament ha pagat des de l’any 2007 a Morote i a l’advocat contractat que forma part del seu despatx professional quasi 300.000 € en honoraris.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada