dilluns, 8 d’octubre del 2012

1a MARXA DE TORXES DE LA RIBERA PER A CELEBRAR EL 9 D’OCTUBRE


Més d’una trentena de joves nacionalistes assistiren ahir a la nit a la 1a Marxa de Torxes organitzada pel Bloc Jove de la Ribera amb motiu de la Diada Nacional del 9 d’Octubre.
La marxa, en què participaren, entre altres, el regidor del Bloc Jove d’Almussafes Carlos Granja, discorregué des del Parc Salvador Castell d´Algemesí fins a la Creu Coberta atravessant diversos camins rurals.
En arribar a la Creu Coberta, lloc on popularment es creu que va morir Jaume I, es va fer una ofrena floral i es van fer 2 parlaments, un de caire històric realitzat pel militant del Bloc Jove Josep Bisbal i un altre de caire reivindicatiu realitzat pel portaveu del Bloc Jove de la comarca Marc Joan, on es reclamaren majors quotes d’autogovern per al País Valencià, la fi de l’espoli fiscal i l’exercici del dret a l’autodeterminació del poble valencià.
Bloc Jove de la Ribera vol anunciar la determinació de convertir aquesta marxa de torxes en una tradició que es realitzarà tots els anys i que s’obrirà a la participació d´altres col·lectius socials

1 comentari:

  1. ufff quina afluencia, quin notición..............de primera, "diada" el 9 d'Octubre?esteu poc bramats, che aneusen a la vostra terra de dalt i dixeumos estar

    ResponElimina