divendres, 11 de maig del 2012

EL PSOE D’ALZIRA CONSIDERA UN AUTÈNTIC DISBARAT LES DECLARACIONS DEL REGIDOR D’AGRICULTURA




El regidor del Partit Popular, responsable de l’àrea d’agricultura a Alzira, invita els agricultors a abandonar les collites i que se'n  vagen a la platja.


El responsable de la Secretària d’Agricultura dels socialistes d´Alzira, Juan Torres, ha manifestat la seua sorpresa per les últimes declaracions del regidor del Partit Popular D. Enrique Montalva, i més encara ja que el Partit Popular està governant la Generalitat més de 17 anys sense aportar cap solució a l’agricultura Valenciana.
Segons Torres, el regidor del Partit Popular, responsable de l’àrea d’agricultura a Alzira, anima i invita els agricultors a abandonar les collites i que se'n vagen a la platja.
els socialistes entenem que per molt enutjat que estiga amb el seu partit, les seues paraules han sigut molt desafortunades i impròpies d’un polític que té responsabilitats de govern” explica Torres.
El dirigent socialista insta el Sr. Montalva que demostre el seu caràcter, reivindicant millores per al camp en compte d’eludir la seua responsabilitat invitant als agricultors d´Alzira a abandonar el camp.
Torres recorda que aquest mateix regidor durant el govern socialista a Espanya realitzava duríssimes crítiques, als socialistes, acusant-nos de tots els mals sobre l’Agricultura de la nostra ciutat. Ara se n’ha adonat que després de 17 anys governant el Partit Popular a la Comunitat Valenciana, no sols han destruït l’agricultura, sinó que no ha realitzat ni una sola mesura de suport als agricultors.
Segons Torres les ajudes que oferirà el govern del Sr. Rajoy als agricultors amb motiu de les ultimes gelades, queden molt lluny de les sol·licitades, és més deixen els agricultors de la comarca quasi abandonats a la seua sort, sense que el Partit Popular i la Sra. Bastidas, com a Alcaldessa d’Alzira, reivindiquen a favor dels agricultors.
Torres anuncia que el grup socialista presentarà una moció en el pròxim ple en suport als agricultors que estan realitzant les seues protestes al govern pel decret de les ajudes, aprovat el passat mes d’abril per considerar-ho insuficient.
Torres explica que a més des del PSOE mostrarem el nostre suport als agricultors de la comarca participant en la marxa de protesta que es realitzarà el dia 15 de maig entre Alberic i Alzira.
Segons Torres el Sr. Montalva el que ha de fer és treballar més i sobretot realitzar propostes en benefici dels què es dediquen a l’agricultura. Per tant li suggerim que en la mesura que puga tinga menys eixides de to i “pose’s al tall Sr. Montalva, que ni vosté ni el seu partit han fet res en 17 anys per la nostra agricultura només han sabut criticar però de forment ni un gra”.

2 comentaris:

  1. estaria be que també comentareu el fet de que volen que els agricultors ( pero els agricultors menuts)abandonen perque així quedará tot en mans dels cuatre terratinents que son basicament el lobby del comerç de la taronja, que a eixos si que els defenen i que ademés están permitint-los que pulveritzen els taronjers en plena florida per a matar les abelles.
    el que ens fa falta es mes agricultors ecologics i tradicionals i menys grans empresaris explotadors dels que viuen del camp.

    ResponElimina
    Respostes
    1. jigoral, des del periòdic tens / teniu / té tothom les pàgines obertes per a exposar els continguts, les notícies i les opinions que cregueu d'interés com la que ens exposes i que també nosaltres considerem important. T'animem i animem a totes aquelles persones o col·lectius que ens feu arrbar els vostres articles o opinions que de segur publicarem per tal d'informar amb responsabilitat i veracitat. Ens sembla molt interssant i important el que comentes i ens agradria que ens fereu arribar la informació que pugueu disposar. Podeu enviar-nos el que cregueu conveient a redaccció@informaciodelaribera.com , Salutacions

      Elimina