Els
dos restaurants amb què compta el Parlament espanyol van servir ahir
paella valenciana cuinada segons la recepta del Concurs Internacional
que se celebra a Sueca
el diputat suecà, Joan Baldoví |
Un
total de 650 racions de paella valenciana, cuinades segons
l’autèntica recepta del Concurs Internacional de Paella Valenciana
de Sueca, van ser degustades ahir pels comensals que van acudir als
dos restaurants amb què compta el Congrés dels Diputats; tot un
èxit que demostra que el 90% es va decantar per aquest plat tan nostre
i tan valorat.
La
inciativa de promocionar el nostre Concurs en un lloc tan emblemàtic
com el Parlament, va partir del diputat nacional suecà, Joan
Baldoví, qui també va acudir ahir a un dels restaurants per a
degustar la seua ració de paella, i va comptar amb la col·laboració
del Grup Cantoblanco, posseïdor de la concessió administrativa dels
dos restaurants. A més de la degustació d’una ració de paella
cuinada per professionals experts en aqueste plat, l’Ajuntament de
Sueca va entregar, a totes les persones que la van triar en el seu
menú, diversos obsequis que van consistir en un saquet d’arròs
D.O. València, una cullera de fusta i un fullet informatiu que
contenia els ingredients que s’utilitzen en el Concurs de Sueca i
la recepta per a cuinar-la.
La
regidora responsable del Concurs Internacional de Paella Valenciana
de Sueca, Teresa Ribes, es va desplaçar fins al Congrés per a
participar en la promoció d’aquest esdeveniment gastronòmic tan
important, comprovar així l’èxit de la iniciativa. “A
l’assabentar-se de la presència de cuiners que havien viatjat des
de Sueca per a cuinar autèntica paella valenciana, totes les
persones es decantaven de seguida pel nostre plat. Com no anem a
aprofitar-nos d’esta oportunitat!, deien. A més, estaven encantats
amb els obsequis que els vam entregar i sentien molta curiositat per
la recepta i pels ingredients. Vull agrair a totes les persones les
felicitacions que em van traslladar, així com a Javier Gutiérrez,
gerent dels dos restaurants, i a Arturo Guiroy, cap de cuina, les
facilitats que ens van brindar en tot moment, l’entusiasme que van
demostrar i com es van bolcar amb esta iniciativa, tant ells, com tot
l’equip de cuiners”, ha assenyalat Ribes.
La
confecció de les paelles va ser realitzada pels cuiners Jesús
Melero, coordinador del Concurs de Sueca, i Antonio Collado,
especialista en arrossos.
Un plat massa bo per a eixa banda de borinots.
ResponElimina