dilluns, 3 de desembre del 2012

LES FALLERES MAJORS DE LA PRIMITIVA REBEN L´HOMENATGE DE LA SEUA COMISSIÓAl voltant de 400 persones es van donar cita, dissabte passat en l'acte de proclamació de les Falleres Majors 2012-2013 de l'entitat fallera la Primitiva d'Almussafes.
Mª José Girona Alepuz i Lucía Gil Soldevilla són les falleres majors de la Primitiva, entitat que presidix Nacho Benavent. La seua proclamació oficial com les màximes representants del nou exercici faller es va celebrar durant la vetlada de dissabte passat en un saló restaurant de la localitat veïna. Allí, la fallera major i la infantil van arreplegar el testimoni de les seues predecessores en el càrrec, Gràcia Stella Alepuz i Sara Malet, respectivament.
Així mateix, durant el multitudinari acte, a què també van assistir les autoritats municipals, es va procedir al nomenament oficial del xiquet que enguany deté el càrrec de president infantil de la comissió fallera, David Benavent Girona, fill de la fallera major i de l'actual president de l'entitat.
El veí d'Almussafes, José Luís Aleixandre Sanchis ha sigut triat Faller Major d'Honor del present exercici, per la qual cosa la Primitiva va aprofitar l'acte oficial per a entregar-li el pergamí i la insígnia d'or de la comissió. Els aproximadament 120 Fallers d'Honor de la Primitiva també van rebre un calorós homenatge per part de tots els membres de l'entitat, un reconeixement que s'ampliarà en el marc de celebració de la Setmana Fallera.
Els xiquets i xiquetes que exerciran d'acompanyants infantils del nou exercici faller 2012-2013, les germanes Paula i Ana Capellino, Nuria Girona, Ainhoa Llamas, Pepe Espigares, Dani Lapeña, Pau Monserrat i Jesús Peña, també es van convertir en protagonistes de la vetlada, en la que els integrants de la comissió van disfrutar d'orquestra i ball fins a altes hores de la matinada.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada