divendres, 1 de febrer del 2013

EL CLUB ATLETISME L’ALCÚDIA CLASSIFICA DOS EQUIPS DE XIQUES PER AL CAMPIONAT D'ESPANYA SÈNIOR DE CAMP A TRAVÉS


L'equip de xiques components del cros llarg, Subcampiones Autonòmiques de camp a través per clubs, i les components del cros curt, quartes. els dos equips obtenen plaça directa per al campionat d'Espanya de camp a través per a clubs.

Mes de 1200 corredors participaren en el Campionat Autonòmic de Clubs que se celebrava el passat diumenge 27 de gener a la ciutat d' Alcoi. Aquesta localitat alacantina acollia la tercera prova puntuable del Circuit Autonòmic de Camp a Través de la Comunitat Valenciana.
Les carreres començaven a les 9,25 del matí, en el circuit situat al Poliesportiu Francisco Laporta. Un cros "PUR I DUR" a la muntanya de la Font Roja d'Alcoi, el circuit estava situat en un entorn de gran bellesa natural, variat, però molt tècnic, amb un grau d’exigència física i mental en el que no cabia la mínima distracció, amb pujades curtes però molt empinades, baixades amb molt de risc que obligaven a frenar més que deixar-se portar, girs per eixir-te’n i una terreny molt irregular.
Aquesta prova estava organitzada pel Club Atletisme Alcoi que enguany complia la seua 25 edició atorgava a la vegada els títols de campions autonòmics per equips y determinava les places que els permetrien participar en el Nacional de Clubs que se disputarà el 24 de Febrer, també en terres de la Comunitat Valenciana, en concret en el complexe turístic de Marina d'Or, en Oropesa del Mar (Castelló)
El club atletisme L’Alcúdia presentava 5 equips distribuïts en el Cros curt i cros llarg absolut tant masculí i femení, veterà masculí, a més dels atletes individuals, i els resultats han segut els següents:

2ns. EN ELCROS LLARG FEMENÍ
Cristina Espi, 6na.
Oreto Costa, 8na.
Cristina Chorro, 9na.
Mª Carmen Abril, 12na,

4tes EN EL CROS CURT FEMENÍ:
Helena Castells 10ª
Teresa Garcia, 17ena
Gema Estruch, 20ena
Consola Martinez, 22ena7ns. CROS CURT MASCULÍ:
Andreu Sangil, 48
Jose M. Madrid, 58
Rafa Solves, 60
Jordi Machi, 61
Jose Grau, 62


6ns. CROS LARG MASCUÍ
Jose A. Molla, 23
Adelino Pastrana, 25
Joaquin Molla, 28
David Cañete, 47
Carlos Sauco,51

5ns VETERANS MASCULÍ

Jose Monteagudo, 25
Paco Castro, 42
Vicente José Gonzalvez, 43
Ricardo Granero, 53
Hector Tolosa, 56
Enrique Alcover, 61
Luis Arnandis, 67

Ademés a nivell individual participen els Juvenils:
Daniel Gimenez, lloc 22
Jordi Oriola, lloc 45
Gema Jordán, que corría en l'equip del Playas de Castellón, i també quedaren subcampiones autonòmiques i obtingueren plaça directa per al mateix nacional.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada