divendres, 30 de març del 2012

ANTONI MARTÍNEZ PRESENTA A BENIFAIÓ EL LLIBRE “PEP GIMENO ‘EL BOTIFARRA’, LA VEU DE LA MEMÒRIA”

El Centre Cultural Enric Valor de Benifaió va acollir ahir la presentació del llibre “Pep Gimeno ‘El Botifarra’ La veu de la memòria” obra de l’escriptor Antoni Martínez Revert.
Com assenyala l’autor del llibre l’èxit li ha arribat a aquest cantautor després de tres dècades de treball pacient i minuciós. Ha sigut capaç d’entusiasmar amb un repertori tradicional, que ha sabut portar al segle XXI de manera magistral. Valuosa cultura popular. Interessant tant pel repertori que canta la veu poderosa que la naturalesa li ha donat com en la recuperació d’anècdotes, refranys i dites”.
A les pàgines del llibre es detalla el pas de Pep Gimeno per la “Escola de Danzes” de Xàtiva i el “Grup Sarau”, els que van ser els seus mestres i com va aprendre dels majors.
El llibre, que ha sigut editat pel mateix autor, posa en context la seua tasca de recopilació i desenvolupament, aportant textos entorn al  valor de la indumentària.
Aquesta edició inclou un disc amb gravacions de Pep Gimeno Botifarra des dels anys 80, quinze peces on s’aprecia la seua evolució professional.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada