dilluns, 3 de desembre del 2012

EL DEPARTAMENT DE SALUT DE l’HOSPITAL DE LA RIBERA ENTREGA ELS PREMIS DEL 1r CONCURS D’IDEES PER A TREBALLADORS


67 professionals del Departament han presentat prop de 100 propostes de millora relacionades amb la responsabilitat social, l’eficiència o el Medi Ambient.

El Departament de Salut de l’Hospital de la Ribera ha entregat este matí els premis del 1r Concurs d’Idees per a treballadors, que aquesta organització va convocar a principis d’any. L’objectiu d’aquesta iniciativa ha consistit en el fet que els professionals del Departament de Salut aportaren tot tipus d’idees, suggeriments o propostes imaginatives per a la millora de qualsevol procés i o/servei de l’organització.
En el concurs han participat 67 professionals del Departament de Salut que han presentat un total de 97 propostes de millora, les quals han abordat àmbits tan diversos com la responsabilitat social, l’eficiència o el Medi Ambient.
Així, els guanyadors han sigut Juan Miguel Zacarés, responsable d’Infermeria del Servei d’Urgències, i la Dra. Elvira Nadal, actual resident de Medicina Interna, que han rebut dos Ipads d’última generació de mans de Manuel Marín, director gerent del Departament de Salut de la Ribera.
El Jurat del concurs ha valorat totes i cada una de les propostes baix criteris d’innovació, impacte, originalitat i viabilitat. Així mateix, està previst que un alt nombre de les idees presentades s’implanten a curt termini amb l’objectiu d’analitzar els seus resultats i beneficis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada