dilluns, 3 de desembre del 2012

EL PSOE D’ALZIRA CONSIDERA UN GASTO INNECESSARI EL NOU BUTLLETÍ D’INFORMACIÓ MUNICIPAL


La portaveu dels socialistes alzirenys, Isabel Aguilar, considera que publicar el Butlletí d’Informació Municipal (BIM), en esta època on es retalla en assumptes essencials, és un autèntic desbarat.
Segons Aguilar, en l’actualitat, és de mal gust gastar-se un muntó de milers d’euros en quelcom que només servix perquè aparega en totes les pagines fotografies de l’alcaldessa, per a la seua promoció personal. A més considera que el BIM no servix per a informar perquè notícies seues ja les han donat tots els mitjans de comunicació.
Aguilar denúncia que mentres la Sra. Bastidas, reduïx un 10% les subvencions a associacions, es gasta un dineral en el BIM, el qual considera com una basta propaganda del Partit Popular, mentres està negant ajudes i incentius que pogueren servir per a afavorir la generació d’ocupació als més necessitats.
La dirigent socialista considera que en estos moments hem de ser austers amb el gasto. El BIM s’ha demostrat que no complix correctament amb la seua comesa, ja que només difon notícies que han sigut publicades en els Mitjans de comunicació locals, per tant no complix el paper d’informar.
Aguilar anuncia que el seu grup presentarà una proposta de resolució perquè s’anul·le l’edició del Butlletí d’Informació Municipal per considerar-ho innecessari, ja que només és un instrument propagandístic del govern i de la seua Alcaldessa.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada