dijous, 15 de novembre del 2012

MONTALVÁ: “L’OPOSICIÓ ANTEPOSA LES SEUES DOCTRINES DE PARTIT A l’ÈXIT DELS PROJECTES QUE BENEFICIEN A ALZIRA”


El regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament d’Alzira, Enrique Montalvá, considera que l’oposició deuria “parlar sense confondre la gent”, al respecte de les manifestacions que han abocat en els Mitjans de comunicació sobre de la desviació de la carretera d’Albalat.
Montalvá ha destacat que “el Pla de Carreteres que va presentar el president de la Diputació de València, el 30 d’octubre, es referix al romanent del pressupost de 2012 i no al pressupost de 2013”. Dins d’este romanent de 21 milions d’euros per a tota la província de València, hi ha dos obres que concernixen al terme municipal d’Alzira, com són la d’asfaltat de la CV-506, de CV-505 a CV- 510, per Forn de Carrascosa (142.989,96 €) i la CV- 541 d’Alberic a Tous (291.639,88€) que arriba a la Garrofera d’Alzira”.
El passat 17 d’octubre, ens vam reunir amb el diputat de carreteres, Isidro Prieto, i li vam transmetre de nou, la necessitat d’esta variant. Prieto va mostrar la seua voluntat i el seu compromís que la inversió per a l’execució d’esta obra, es contemple en el pressupost de 2013”, ha destacat Montalvá.
El compromís del diputat de carreteres és ferm i esperem que en 2013 es puguen iniciar les obres. L’oposició anteposa les seues doctrines de partit a l’èxit dels projectes que beneficien a tots/es els/es alzirenys/es. Des de l’Equip de Govern continuarem reclamant aquelles obres que considerem necessàries i primordials per a la localitat” ha conclòs el responsable d’Urbanisme.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada