dijous, 15 de novembre del 2012

ALZIRA PARTICIPA EN EL DIA DE LA PERSONA EMPRENEDORA EN FIRA VALÈNCIA


L’Ajuntament d’Alzira està present, durant la jornada de hui, en el Dia de la Persona Emprenedora que se celebra en Fira València. Cal destacar que junt amb Benicarló, Alzira és l’única Ciutat, no capital de província, que compta amb un estand propi d’IDEA. Este és el 2n any consecutiu que Alzira participa.
Alzira està present en el Box de l’Emprenedor per a informar del Programa d’intercanvi europeu Erasmus Jóvens Emprenedors. Este programa oferix l’oportunitat d’aprendre d’un empresari amb més experiència d’un altre país de la UE, permetent així l’intercanvi d’experiències.
El cap del departament, Carmen Herrero, impartirà la ponència ‘Erasmus Jóvens Emprenedors’, en què detallarà els detalls d’este programa d’intercanvi europeu, els seus requisits d’accés, així com el balanç dels últims anys d’IDEA com a organització intermediària.
IDEA també compta amb un estand institucional d’Alzira per a difondre el servici d’emprenedors que es presta des de l’Agència, així com els recursos amb què poden comptar els emprenedors que acudixen a IDEA.
El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, José Luis Palacios, ha destacat que “Per a un Ajuntament com el d’Alzira és important estar present en esta jornada. Des d’IDEA duem a terme tots aquells programes que considerem que són fonamentals per als emprenedors.”  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada