dijous, 15 de novembre del 2012

LA SOCIETAT MUSICAL DE BENIFAIÓ CELEBRA ESTE CAP DE SETMANA LA SEUA FESTA EN HONOR A SANTA CECÍLIA


Sandra Muñoz Martínez serà presentada com nova Musa de la Música


Els músics de la Societat Artística Musical de Benifaió viuran a partir de demà divendres la celebració en honor a la seua patrona, Santa Cecília.
Els actes començaran a les 19:00h amb l’arreplega de la Musa i els nous huit alumnes que a partir de demà ja passen a formar part de la banda de la societat benifaionense.
A les 21:00h està prevista en el Centre Cultural la Presentació Oficial de la nova Musa de la Música Sandra Muñoz Martínez, acompanyada per les seues dames Laura Cruz Bartual i Miranda Bausà Blasco.
Després de finalitzar l’entrega d’instruments als nous alumnes s’oferirà un concert a càrrec dels alumnes del CEM
Els actes continuaran el dissabte a les 20:00 h en el centre cultural amb el Concert de Santa Cecília, dividit en dos parts, la primera amb la interpretació de les obres “Amado”, “Rikudim” i “El Quixot”. La segona part del concert serà de tres obres: “Trobada”, “Celtic Child”, “Havanera nº2” finalitzant amb l’Himne de Benifaió.
Ja el diumenge la societat musical durà a terme els actes religiosos en honor a la seua patrona. A les 12:00 h tindrà lloc la missa solemne en l’església parroquial. A continuació la processó i la mascletà posaran el punt final a la festa.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada