dilluns, 17 de setembre del 2012

L’ASSOCIACIÓ D’ALZHEIMER COMENÇA A UTILITZAR LES NOVES INSTAL·LACIONS DEL CENTRE DE DIA DE BENIFAIÓ


El passat dia 14, la presidenta d’AFABALS Julia Alepuz, l’alcaldessa de Benifaió Amparo Arcís i el personal sanitari i voluntariat que atenen els malalts van donar la benvinguda als usuaris i familiars que per primera vegada arribaven a aquesta nova ubicació.
Una vintena d’usuaris han pogut comprovar l’ampli espai d’aquest centre que a partir d’ara serà el lloc on AFABALS duga a terme la seua important tasca per a millorar la qualitat de vida dels afectats per la malaltia de l’alzheimer, “també poder atendre persones afectades per altres malalties com el parkinson o algun dany cerebral crònic”, assenyala la presidenta. Julia Alepuz ja va avançar en una anterior informació que aquest ampli espai “ens oferix la possibilitat d’ampliar l’oferta de places. Actualment superem la vintena de malalts i podem fins i tot  doblar l’oferta gràcies a esta cessió”.
Arcís ha recordat que la cessió “és totalment gratuïta i aporta un espai més ampli i habilitat per a este tipus de persones”. L’alcaldessa destaca que des de l’associació “ja havien sol·licitat major espai ja que cada vegada tenen més persones a qui atendre i el centre La Llimera s’estava quedant xicotet”.
Els malalts tenen ja en el Centre de Dia un major espai de menjador,  mitjans adaptats i una separació d’aules segons els processos de la malaltia, avantatges de què mancaven en l’antiga seu.


Llibre solidari

Tant familiars com qualsevol veí que vulga visitar el centre pot a més col·laborar amb l’associació adquirint un llibre solidari. El logopeda d’AFABALS David Zanón ha escrit una novel·la de ficció per a recaptar fons per a l’entitat. “Així, a un preu de venda de 10 euros, dels quals 3 euros van directament a l’associació, es pot col·laborar econòmicament amb l’entitat al mateix temps que s’adquirix un d’aquests exemplars solidaris” informen des d’AFABALS.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada