dilluns, 17 de setembre del 2012

EL PSOE D’ALZIRA RETRAU A ELENA BASTIDAS LA SEUA ABSÈNCIA DAVANT DELS PROBLEMES CIUTADANS


La secretària general dels socialistes, Isabel Aguilar, manifesta que “el pitjor que pot fer un polític és oblidar-se del seu full de ruta i Elena Bastida ho ha oblidat, ha oblidat el seu compromís amb els seus veïns”.
Aguilar recorda i cita literalment les paraules de la Sra. Bastidas fent referència al seu últim programa electoral: “Els eixos del meu programa electoral són tres: Promoció Econòmica, excel·lència en els Serveis Públics i l’Atenció Ciutadana”. L’edil socialista destaca que de manera concreta eixes tres vies són les que s’ha botat a la torera i en les que menys atenció posa. En promoció econòmica la gestió que realitza des del govern no és l’adequada ja que no estan apostant prou per allò que fa créixer la nostra ciutat en un context econòmic". Segons explica Aguilar, “s’obliden intencionadament de reclamar els Cinc milions d’euros que ens deu El Govern Valencià als ciutadans d’Alzira.
En matèria de serveis públics la dirigent socialista ha mostrat la seua gran indignació. Aguilar manifesta que no entén com es pot prometre excel·lència en els Serveis Públics, quan en aquests moments està acabant amb un dels nostres millors i més grans serveis públics a la ciutadania, l’autobús urbà. Per no parlar de la neteja. Alzira cada dia està més bruta.
Aguilar ha mostrat la seua preocupació per la falta de dedicació de la Sra. Alcaldessa cap als alzirenys. Cada vegada hi ha més ciutadans que es queixen per no poder ser atesos per la seua alcaldessa, “no dubtem de que l’exercici del seu càrrec ha de tindre moltes ocupacions, però els ciutadans són els primers que necessiten comunicar-se amb la seua Alcaldessa i porten mesos en la llista d’espera.
Aguilar insta a Elena Bastidas que complisca de manera prioritària eixes tres línies que va prometre: Promoció Econòmica, excel·lència en els Servicis Públics i l’Atenció Ciutadana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada