dimarts, 5 de juny del 2012

LA GIMNASTA MAR MARTÍNEZ, DEL CLUB ROQUETTE BENIFAIÓ, GUANYA EL CAMPIONAT AUTONÒMIC



El club participarà a Valladolid al mes de juliol en el Campionat d’Espanya individual absolut i d’equips
La gimnasta Mar Martínez, del Club Gimnàstica Rítmica Roquette Benifaió, es va proclamar dissabte passat Campiona Autonòmica en la categoria senior individual i subcampiona en la classificació Open.
Es disputava la Fase Autonòmica del Campionat d’Espanya individual absolut i d’equips a la localitat de Llíria i la participació de les gimnastes del club benifaionenc va ser excel·lent.
A més de Mar les seues companyes també van obtindre èxits. Susana Chaquet aconseguia el bronze en maces. El club també comptava amb la participació de la gimnasta de 1a categoria Elisabeth Martínez que aconseguia tres bronzes en els exercicis de pilota, maces i cinta.
En la modalitat d’equips Mar Martínez també es va penjar l’or en pilota, la seua companya Alba Lozano el bronze en cinta i Elisabeth Martínez el bronze en maces. Gràcies a aquests resultats l’equip senior del Roquette Benifaió aconseguia el 3r lloc per equips.
Amb aquestes magnifiques classificacions el club Roquette Benifaió participara en el pròxim campionat d’Espanya individual absolut i d’equips que se celebrarà a Valladolid a principis de juliol.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada