dimarts, 5 de juny del 2012

ÉXIT DE PARTICIPACIÓ I PÚBLIC DE L´EXPOSICIÓ ART OUTSIDER DE L´ASSOCIACIÓ K-LIDOSCOPI DE CULLERA




l´Exposició Art Outsider organitzada per l´associació cultural de Cullera K-lidoscopi ha sigut tot un èxit de participació des que va obrir les seues portes a la sala multiusos del Mercat de Cullera divendres passat 18 de maig.
Aquesta és la segona exposició que organitza l’associació cultural de Cullera després de l’èxit obtingut en l’expocición multidisdiplinar sobre erotisme que es va celebrar en la mateixa sala del Mercat municipal de Cullera.
En l´exposició Art Outsider, han col·laborat el Centre Ocupacional Mare de Déu del Castell de Cullera, Associació Baladre, Regidoria de l´Omic, Mercat de l´Ajuntament de Cullera, Informació de la Ribera i Integral Clínica Veterinària de Cullera.
La gran quantitat de public, que ha assistit a l’exposició, ha coincidit a destacar la gran qualitat de les obres exposades realitzades pels usuaris del centre Ocupacional de Cullera.
Segons declaracions d’Antoni Picazo, membre de l´associació K-lidoscopi i organitzador de l´exposició, “estem molt satisfets per la molt bona acollida que ha tingut l´exposició entre la gent de Cullera. Ha vingut molta gent i han agradat molt les obres exposades”.

Des del primer moment el públic s´ha mostrat interessat en les obres exposades fins a tal punt que en les primeres hores i acabada d'inaugurar l'exposició  ja s´havien  adquirit i reservat una gran quantitat de les obres.
Segóns ha explicat Antoni Picazo, “L´Art Outsider és el creat per artistes que treballen fora del món de l´art comercial. Les obres d´aquesta exposició estan fetes per usuaris del Centre Ocupacional Mare de Déu del Castell de Cullera, des d´on s´intenta apostar per projectes on les persones amb discapacitat, o millor dit amb diferents capacitats, siguen generadores de valors per a si mateixes i per a la comunitat en la qual viuen.
A més d’exposicions, K-lidoscopi porta un any organitzant, sense ànim de lucre gran quantitat dels esdeveniments culturals de Cullera entre els quals cal destacar el I festival de Curtmetratges K-lidoscopi en el qual van participar 400 curtmetratges de tota Espanya, cinema-club, concerts, cicles de lectura, cursos professionals etc.
l´Associación es va crear ara  fa un any per persones interessades per la promoció i difusió d’activitats culturals en una època en què, segons expliquen alguns dels seus membres, institucions com la de Cullera no aposten per la promoció d’activitats culturals que estiguen més enllà de les falles, les bandes de música o algunes activitats esportives. L’associació, que realitza les seues activitats culturals sense ànim de lucre, a través d’iniciatives pròpies i sense a penes suport institucional, està formada per, al voltant de 30 membres entre els quals es troba gent que prové de diferents disciplines artístiques com la pintura, l'escultura, els audiovisuals o el teatre, a més d’escriptors, guionistes , docents i gent interessada en la difusió de la cultura local i de la comarca.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada