dimarts, 5 de juny del 2012

EL CLUB ESPORTIU AGILITY ALMUSSAFES OBTÉ EL PODI EN LA FINAL DE LA COMUNITAT VALENCIANA


Un total de 109 equips de la Comunitat Valenciana es van donar cita, diumenge passat dia 3 al parc Central de Torrent “Ciutat de l'Esport”, per a participar en la gran final del campionat d'Agility/Jumping nivell II i III de la Comunitat Valenciana. El club Esportiu Agility Almussafes va aconseguir el primer lloc del podi en aquesta onzena prova i va situar a una altra dels seus integrants com a tercera campiona absoluta de la temporada.
Situat durant tota la present temporada 2011-2012 com un dels principals favorits de la Comunitat Valenciana, el Club Esportiu Agility Almussafes no ha defraudat i ha obtingut un gran èxit en la classificació absoluta del campionat de les modalitats agility/jumping.
De fet, l'onzena prova de la temporada i, al mateix temps, gran final del torneig, celebrada durant la passada jornada dominical, va concloure amb uns quants podis copats pels representants del club local. Així, la campiona del dia en la categoria mèdium va ser Begoña Gómez amb la seua gossa Tosca que, només finalitzar la prova, va comunicar la retirada de la gossa de la competició per motius de salut del ca.
El president de l'entitat, Javier Pérez, destaca les moltes satisfaccions que Begoña i el seu ca Tosca, que curiosament la va arreplegar d'una protectora de València i fins a fa poc ha estat exercint com a gos terapèutic en un centre de persones majors, li han brindat a l'associació local.
També en categoria mèdium, Eva Grau i el seu ca Liss van tornar a demostrar el seu gran potencial ja que es van classificar com les terceres millors competidores absolutes de la temporada, “un guardó en què tenim dipositades grans expectatives que confiem que es revaliden en el pròxim campionat de la comunitat”, matisa Pérez.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada