dimarts, 5 de juny del 2012

EXCEL·LENTS RESULTATS DE LA 1a FIRA GASTRONÒMICA “TÓMATE EL PERELLO”


La 1a Fira Gastronòmica “TÓMATE EL PERELLO” obté uns resultats excel·lents amb una gran afluència de visitants durant els tres dies.
Alguns expositors van manifestar el dissabte a mig dia, al personal de l’Ajuntament, que ja havien complit les seues expectatives quan encara  quedava per davant que augmentara l'afluència, al dissabte de vesprada i diumenge.
Sense cap dubte el protagonista de la fira, va ser “la tomaca d’el Perelló” la seua venda va desbordar a la mateixa Cooperativa Unió Protectora. Al tancament de la fira tots els participants manifestaven eufòricament la satisfacció pel resultat, no sols per les vendes sinó per ua cosa més important,  la repercussió mediàtica que s’ha obtingut i l’afluència de visitants que desconeixien el Perelló.
La població va ser un autèntic formiguer de visitants que omplien els establiments hostalers, on es podia gaudir del menú de la Setmana Gastronòmica.
L’Ajuntament i els Restaurants participants en la Setmana Gastronòmica, han decidit ajornar fins a diumenge que ve dia 10, el menú de degustació elaborat amb tomaca d’el Perelló, atés que hi han hagut visitants, que no han pogut gaudir d’aquests menús, perquè els Restaurants van penjar el cartell de complet.
La presentació de la marca turística, el Club de fidelització, les regates de vela llatina i el campionat de golf van constituir la fase prèvia a la fira.
Actuacions com la Muxaranga d’Algemesí, concursos gastronòmics, xarrades tècniques, passejos amb barca per “el carrerot i l'estany de La Plana d’el Perelló”, degustacions, animació infantil, van formar part de la programació firal.
Davant de l’èxit obtingut el President de la Cooperativa Unió Protectora D. José Emilio Martínez Serrano, es planteja instal·lar un mercat setmanal de tomaques d’el Perelló acompanyades d’altres verdures produïdes pels seus agricultors, possiblement els diumenges a la vesprada. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada