dimecres, 6 de juny del 2012

“BESOS” D’ALBENA TEATRE EL DIVENDRES 15 DE JUNY A BENIFAIÓ



L’obra ha sigut guardonada amb el Premi al Millor Espectacle de la Comunitat Valenciana i Premi Max al millor text teatral

Els actors valencians Carles Alberola, Noelia Pérez, Alfred Picó, Carmen Juan i Verónica Andrés representaran el divendres 15 de juny a les 22:30h en el Centre Cultural Enric Valor de Benifaió la reeixida obra “Besos”.
De la companyia Albena Teatre, l’obra s’ha configurat com una de les representacions de més èxit guardonada amb el Premi al Millor Espectacle de la Comunitat Valenciana o el Premi Max al millor text teatral. Per la seua originalitat i connexió amb el públic, després d’un reconeixement de la crítica, “Besos” s’ha convertit en un èxit de taquilla.
Una comèdia on es barreja la paraula, les cançons i les seues lletres, on es parla de les relacions sentimentals davall una mirada irònica carregada d’humor.
A partir del dissabte 9 de juny l’Ajuntament de Benifaió posa en venda les entrades a través de ServiCAM www.servicam.com. A més a partir del dijous 7 de juny i fins al dijous dia 14 de 19:00h a 21:00h i també el mateix dia de la representació des de les 21:00h es poden adquirir les entrades al Centre Cultural Enric Valor de Benifaió.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada