dimecres, 6 de juny del 2012

ELS ALUMNES DE SEGON DE BATXILLERAT DE L´IES ALMUSSAFES CELEBREN LA SEUA GRADUACIÓ



La huietena promoció d'estudiants que han cursat els seus estudis de batxillerat a l'Institut d'Educació Secundària d'Almussafes va celebrar l'acte públic de la seua graduació, divendres passat dia 1. Com en les anteriors edicions, la sala d'actes del centre va acollir la gala en què els 27 alumnes graduats van rebre els diplomes i orles del curs 2011-2012, davant de més d'un centenar de professors i pares.
L'alcalde, Albert Girona, i la regidora d'Educació, Elia Alepuz, van compartir amb els vint-i-set alumnes que acaben de finalitzar els seus estudis de batxillerat a l'IES Almussafes la cerimònia pública de la seua graduació. El director del centre, Joan Rovira, i la presidenta de l'AMPA, Isabel Piles, també van presidir l'emotiu acte, que va reunir a professorat, pares, mares i estudiants a la sala d'actes del centre, a partir de les 19 hores de divendres passat.

El cor de l'IES Almussafes, dirigit pel professor d'Economia, Joan Carles Orts, i integrat per una vintena de professors del centre, va inaugurar i va clausurar la festa de graduació amb sengles actuacions que van rebre l'ovació del públic assistent.

El president de la corporació va felicitar tots els graduats i va aprofitar la cerimònia de graduació per a mostrar el seu total suport a l'escola pública, pel seu compromís a l'hora de garantir les mateixes oportunitats de formació i aprenentatge. El pare d'un dels alumnes, Francisco Gómez, els tutors de Batxillerat, Miguel Ángel Herrero i Amparo García, i els alumnes Carlota Genís i Quique Mascarell també van participar amb emotives intervencions.

Després de visualitzar un vídeo de records del seu pas per l'Institut, elaborat pels mateixos alumnes protagonistes de l'acte, els dotze estudiants que han superat el segon cicle de batxillerat de l'especialitat de Ciències i els 15 d'Humanes van rebre els corresponents diplomes de graduació i orles del curs de la mà de les autoritats i, amb posterioritat, van disfrutar d'un àpat a la cafeteria del centre, gentilesa de l'Associació de Mares i Pares.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada