divendres, 30 de març del 2012

REPRESENTANTS DEL MINISTERI D’INDÚSTRIA D’ALGÈRIA VISITEN ALZIRA

Una delegació encapçalada pel Ministeri d’Indústria algerià i formada per huit representants de diferents entitats del país, ha visitat les dependències d’IDEA a Alzira. L’objectiude de la visita ha sigut estudiar les iniciatives locals que l’Ajuntament d’Alzira, a través de l’Agència de Desenvolupament Local, implementa en matèria de suport a l’activitat empresarial i a emprenedors.
La delegació algeriana es va interessar pel programa d’ajudes municipals, conegut com “Programa Emprén”, l’objectiu del qual és incentivar la conversió de persones desocupades en personal treballador autònom. Així com pels “Programes Formaplus i Contracta PEU” que fomenten la contractació de persones que han participat en els cursos formatius o en els plans integrals d’ocupació.
El grup integrat per representants de diferents entitats algerianes, la Direcció General de la Pime del Ministeri d’Indústria Algerià, la Unitat de Coordinació i diversos tècnics de Vivers i Centres de Facilitació, ha recorregut diversos centres i instituts tecnològics valencians per a conéixer les diferents realitats existents a la Comunitat Valenciana. L’itinerari de visites, va passar per diferents entitats de la Comunitat Valenciana, com l’IMPIVA, el CEEI Castelló l’InstitutTecnològic Agroalimentari ( AINIA )l’Ajuntament, de Torrent, i altres entitats com l’Institut Idees de la UPV. UPV.
Actualment, s’està treballant sobre 16 províncies algerianes, encara que el programa serà extensiu a la totalitat del país.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada