divendres, 30 de març del 2012

LA DESFILADA DE MODA SOLIDARIA DE BENIFAIÓ RECAPTA 1.845 EUROS PER A AFABALS


Divendres passat un gran nombre de persones es van donar cita al Centre Cultural Enric Valor de Benifaió per a assistir a un acte solidari.
A més de presenciar la moda de la nova temporada primavera estiu els assistents van aportar el seu gra d’arena per a col·laborar en la recaptació econòmica destinada a l’Associació de Familiars amb malalts afectats per la malaltia de l’Alzheimer i altres demències de Benifaió, Sollana i Almussafes (AFABALS).
El total de la recaptació que ascendix a 1.845 euros, una xifra destinada de forma íntegra a AFABALS.
Esta associació, creada en 2003, atén persones afectades per esta malaltia. Se sustenten de forma econòmica a través de quotes dels socis, subvencions oficials i actes solidaris com els de divendres passat.
L’objectiu de l’entitat és millorar la qualitat de vida de les persones amb demència i altres malalties que puguen produir un deteriorament cognitiu com el dany cerebral adquirit d’origen vascular.
Des d’AFABALS han posat en marxa una campanya informativa per a captar persones voluntàries que, de forma desinteressada, vulguen col·laborar amb els fins de l’associació.
Així, davall el lema “Fes-te voluntari, et necessitem”, l’associació ha editat un díptic on informen sobre que és AFABALS, què significa ser voluntari, activitats on es poden participar i els passos que s’ha de seguir per a poder col·laborar.
A més dels voluntaris l’entitat, amb seu en el centre d’estimulació “La Llimera” a Benifaió, compta amb personal sanitari qualificat per a dur a terme les diverses activitats programades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada