dimarts, 27 de març del 2012

MÚSICA, TEATRE, TALLERS I EXPOSICIONS EN LA II SETMANA CULTURAL ROQUETTE BENIFAIÓ

Del 29 de març al 4 d’abril Benifaió és el punt de trobada amb una àmplia programació cultural.
Classes magistrals de piano, guitarra o trompa, tallers d’iniciació a la música, exposicions de pintura, ceràmica o manualitats, recitals de poesia, representacions teatrals i conferències són algunes de les ofertes culturals que centraran la programació que s’ha preparat per a celebrar durant set dies la II Setmana Cultural Roquette a Benifaió.
Els assistents participaran d’un programa que pretén fomentar la cultura des de diverses vessants com són la música, la literatura, les arts escèniques o la pintura.
La setmana està organitzada de forma conjunta entre l’empresa Roquette, patrocinadora de les activitats culturals, la regidoria de cultura de l’Ajuntament de Benifaió i el Centre d’Estudis Musicals.
L’objectiu d’aquest programa és promocionar la cultura i reactivar el treball dels nostres artistes locals a través de la posada en escena d’una àmplia varietat d’activitats amb un gran protagonisme per a la música, assenyala l’edil de cultural Merche Gómez,
Des de Roquette afigen que en la setmana cultural “el 80% de la programació projecta la música encara que en aquesta edició obrim les portes a altres àmbits, interactuant de forma conjunta amb l’esport i l’aspecte social a través d’un teatre a càrrec dels discapacitats de SOM I ESTEM o tallers d’aprenentatge sobre el món dels escacs”.
Una àmplia programació que tindrà lloc en uns quants escenaris, des de la mateixa empresa Roquette als treballadors que participen passant pel Centre Cultural Enric Valor, la Cambra Agrària, la Biblioteca Municipal, els centres escolars i la Plaça Major.
La inauguració oficial d’aquesta setmana cultural ha tingut lloc el dimecres 28 de març a les 17:30h a la Cambra Agrària de Benifaió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada