dimarts, 27 de març del 2012

LA FIRA De l’ESTUDIANT ARRIBA A ALZIRA A PARTIR DEL PRÒXIM 28 DE MARÇ

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Alzira ha organitzat, un any més, la Fira de l’Estudiant que se celebra en el Gran Teatre del dimecres 28 al divendres 30 de març.
Estes jornades tenen com a objectiu ajudar i orientar els jóvens i estudiants en l’elecció del seu futur acadèmic o laboral.
En la fira les activitats estan dirigides als alumnes dels últims cursos de l’ESO, batxiller, Cicles Formatius, Escola d’Adults, Casa d’Oficis i PCPI.
A la fira podran acudir tots aquells que necessiten qualsevol tipus d’orientació acadèmica i laboral, ja que la Fira comptarà amb estands informatius del Centre d’Informació Juvenil, d’IDEA i de l’Oficina de la Ribera de l’IVAJ.GVA Jove. L’horari per a poder visitar esta Fira és pels matins de 10,30 a 13 hores i les vesprades del dimecres i dijous de 16,30 a 19,30 hores.
En les activitats proposades per la fira s’intentarà que els alumnes desenvolupen habilitats d’autoconeixement, s’informara sobre distintes opcions educatives i professionals, i es familiaritzaren amb el món laboral. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada