dimarts, 27 de març del 2012

LES GIMNASTES D´ALMUSSAFES CLASSIFICADES PER AL CAMPIONAT D´ESPANYA

Les seues actuacions en la fase autonòmica els han assegurat el passe directe a la fase final, que se celebrarà en el pavelló l'Illa de Benidorm

Tres gimnastes del Club de Gimnàstica Rítmica d'Almussafes que van participar diumenge passat en la fase autonòmica del Campionat d'Espanya Base en la seua modalitat individual van obtindre uns resultats envejables.
El pavelló Pla de l'Arc de Llíria va acollir la competició en què les esportistes Clara Martínez, Claudia Nicola i Ainoa Vila van donar mostres del seu alt nivell concloent amb els seus exercicis entre les cinc millors de la Comunitat Valenciana.

Les jóvens gimnastes del CEGA Almussafes Clara Martínez, en la categoria benjamí, Claudia Nicola en aleví i Ainoa Vila en Infantil acaben d'aconseguir el seu passe directe al pròxim campionat d'Espanya, després de la seua participació en la fase autonòmica individual.

Clara Martínez, la gimnasta mes jove, va obtindre en la fase Provincial un meritori tercer lloc, que va aconseguir remuntar en l'autonòmic i per tant va finalitzar en segona posició amb un empat de puntuació amb la primera classificada - representant del Club Torrevieja -, d'esta manera s'ha proclamat Subcampiona Autónomica.
l'Esportista aleví Claudia Nicola, que prèviament s'havia assegurat el títol de campiona provincial en la seua modalitat, va concloure la fase prèvia al Campionat d'Espanya en cinquena posició, encara que mantenint-se com millor classificada en l'àmbit provincial. Finalment, la gimnasta infantil Ainoa Vila va obtindre la quinta plaça en ambdós fases amb un esplèndid exercici de maces.
Les seues respectives actuacions en la fase autonòmica els han assegurat el passe directe a la fase final, que se celebrarà al pavelló l'Illa de Benidorm, ciutat on s'enfrontaran en el tapís a la resta de gimnastes de les seues categories representants de clubs de tota la geografia espanyola. “La cita fixada per al Campionat d'Espanya s'iniciarà el pròxim dia 19 d'abril i conclourà la jornada del 22 i des del club tenen grans expectatives depositades en les nostres gimnastes classificades i en les seues entrenadores”, explica el president de l'entitat, Modest Sòria.
L'esmentat esdeveniment se celebrarà juntament amb la Copa de la Reina, competició que reunirà les gimnastes de més alt nivell nacional, a més de coincidir amb un trofeu internacional de categoria júnior, que comptarà amb la participació d'alguns dels països dotats de major prestigi en aquesta disciplina esportiva.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada