dimecres, 25 de gener del 2012

La televisió local de Cullera podria tancar-se en breu davant la incertesa dels treballadors

Els treballadors de Tele Cullera assisteixen hui a una reunió amb el regidor de Comunicació de l’Ajuntament de Cullera Manuel López per a tractar el possible tancament de la televisió local.
Els treballadors van rebre una carta ahir avisant-los de la reunió que havien de tindre hui a les oficinis municipals per a tractar el tancament del servei de televisió. Segons la informació apareguda també al diari Levante, el regidor hauria confiarmat la cita, encara que no ha volgut fer-ne declacions, així mateix el director de Tele Cullera i assessor de premsa de l’Alcalde, Paco Martínez, sí que ha explicat que l’assumpte a tractar fa referència al tancament de les emissions. El director que no ha estat convocat a la reunió, sí ha reiterat que l’Ajuntament vol parlar abans amb els treballador de Tele Cullera.

La crisi que pateixen les arques municipals han augmentat les possibilitats de tancament de la televisió municipal, ja que l’Ajuntament afornta diversos deutes, als quals no pot afrontar com els 6 milions que deu al concesionari del fem o els 500.000 euros de l’empersa adjudicatària de la residència d’ancians.

Última hora

Segons les notícies al facebook "Tele Cullera Rip"  , La televisió tanca les emissions:

 "La decisió ja està pressa. El regidor delegat de personal i del servei de Tele Cullera ha informat als treballadors que des de hui mateix ja no hi haurà més emissions de Tele Cullera. Una decisió política que el que intenta és impedir que els treballadors acaben de forma digna el seu treball. Concerts, xerrades, teatres de les falles... tot un seguit d'activitats grabades pels treballadors de la televisió local no voran mai la llum. És quedaran al calaix, per una decisió política pressa per l'equip de govern"






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada