dimecres, 14 de maig del 2014

EL CIJ DE CULLERA ORGANITZA UN NOU TALLER DE FOTOGRAFIA DIGITAL I PHOTOSHOP


El taller va dirigit a totes aquelles persones interessades en la captura d’imatges fotogràfiques en suports digitals i el seu posterior tractament i retoc digital amb photoshop.

El Centre d’Informació Juvenil de Cullera amb la col·laboració de l´associació cultural k-lidoscopi organitza, dins de les seues activitats per a 2014, un nou taller intensiu d’iniciació a la fotografia digital i photoshop.
El taller va dirigit a totes aquelles persones interessades en la captura d’imatges fotogràfiques en suports digitals i el seu posterior tractament i retoc digital amb photoshop.
Este taller té com a objectiu capacitar l’alumne per a tindre una base teòrica i practica que li permeta conéixer i manejar els equips bàsics de presa fotogràfica i de revelat digital.
Els tallers, organitzats pel CIJ de Cullera, estan dividits en dos parts complementàries, fotografia digital i photoshop.

El taller de fotografiá digital, de dos setmanes de duració, consistix en una introducció teòrica i pràctica a la presa fotogràfica amb càmeres digitals amb l’objectiu que l’alumne adquirisca els coneixements bàsics per a la captura d’imatges, conega les diferents parts i usos de la càmera fotogràfica digital, tipus de càmeres, objectius, formats, resolucions d’imatge, els formats d’arxius més comuns, tècniques bàsiques d’il·luminació, etc.
El taller de photoshop, també de dos setmanes de duració, dividit en 4 classes pràctiques de 3 hores de duració, tractarà principalment sobre el El revelat i retoc digital d’imatges fotogràfiques amb photoshop. Este taller, que és complementari del primer, té com a objectiu que l’alumne conega el quadro de ferramentes, la pantalla de photoshop, els menús, com guardar arxius, resolució d’imatges, dimensió d’imatge per a la seua utilització en diferents suports (impresa, web,) creació de text, filtres etc. Per a traure el millor rendiment a les imatges fotogràfiques.
Per a la realització dels tallers seria convenient per a l’alumne disposar de la seua pròpia càmera, d’un pen drive o disc dur per a l’emmagatzemament dels treballs realitzats durant el curs i d’un ordinador portàtil per a les pràctiques amb photoshop.
El taller de fotografia digital començarà el pròxim 3 de juny i finalitza el 12 de juny. El Taller de tractament digital de fotografies amb photoshop començarà el 17 de juny i finalitzarà el 26 de juny.
El taller de fotografía digital es realitzarà els dimarts i dijous de 17.30h a 20.30h. El de photoshop es realitzarà dimarts i dijous de 17.30h a 20.30h. Els tallers tenen un preu de 50 euros cada un per als residents a Cullera.
Les inscripcions es poden realitzar en el Centre d’Informació Juvenil de la casa de la Cultura de Cullera en C/ la Bega s/n en Horari d’Oficina: 9 a 14 i 17 a 20h o cridant al telèfon: 961 72 46 16

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada