dimarts, 24 de gener del 2012

Conclouen amb èxit les activitats organitzades per l'Ajuntament d'Alzira en el CPC

L'Ajuntament d'Alzira ha realitzat, en el Centre de Participació Ciutadana, unes Jornades de Portes Obertes amb distintes activitats dirigides a la població infantil i adulta del barri de l'Alquerieta.

El Departament d'Acció Social, el Programa RIU de l'Àrea de Salut Pública de la Ribera i la Fundació CEPAIM, han sigut els organitzadors de les distintes activitats que han tingut una gran participació,  majoritàriament residents del mateix barri.

Les activitats han consistit en un taller titulat “Poema Diversos” dirigit a adults. Un taller en què l'art és usat com a mitjà per a la transformació social. S'ha construït  un poema amb paraules aportades pels veïns del barri, i posteriorment, s'ha penjat en un mur situat en els adjacents del Centre de Participació Ciutadana.

La regidora d'Acció Social, Chelo Martínez, ha destacat: “Este tipus d'activitats té uns resultats molt positius. El més important no és el que es fa, si no el procés de realització i la interacció de persones de diferents cultures i nacionalitats que es produïx durant la seua realització”.

Per als més menuts s'han realitzat múltiples activitats per a totes les edats. Entre altres, contacontes, cucanyes, pintura de dibuixos i visionat de pel•lícules infantils.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada