dimecres, 18 de gener del 2012

L'Alcudia continuarà destinant el 0'7% a la solidaritat i la cooperació.

En el passat plenari l'Ajuntament de l'Alcúdia aprovà amb els vots favorables de Compromís per l'Alcúdia i el PSOE, i l'abstenció del PP, una moció de Compromís per l'Alcúdia en recolzament de la Cooperació i la Solidaritat i en exigència del compliment de la Llei Valenciana de Cooperació.
Igualment l'Ajuntament de l'Alcúdia acordà mantindre per a 2012 el percentatge del 0'7% destinat en els pressuposts a Cooperació i Solidaritat.

Paco Sanz, portaveu de Compromís explicà que la presentació del projecte de Pressupostos de la Generalitat Valenciana per a l'any 2012, contempla destinar només un 0,094% del pressupost consolidat en el programa de Cooperació Internacional al Desenvolupament i que suposa una reducció del 53,24% respecte a l'any 2011.
 
 L'actual projecte de pressupostos, incompleix el compromís de destinar el 0,7% a Ajuda Oficial al Desenvolupament, assumit pel Partit Popular, PSPV-PSOE, Esquerra Unida i Compromís, el 5 de maig de 2009, amb la signatura del Pacte Valencià contra la Pobresa.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada