divendres, 18 de novembre del 2011

Indignació davant les declaracions de Rus. Isabel Aguilar el qualifica de pocavergonya.


La Candidata al Congrés dels Diputats per València, Isabel Aguilar, qualifica de vergonyoses les paraules del Sr. Rus a l'expressar de forma despectiva que celebraria el triomf si guanya les pròximes eleccions generals del 20 de novembre amb xampany i dones.
Isabel Aguilar,canddata PSOE al Congrés

Alfonso Rus.
Aguilar considera que “amb el PP les dones no podem esperar absolutament res respecte a polítiques d'igualtat”. Polítics com el Sr. Rus demostren el que són de veritat els dirigents del PP.
Segons Aguilar seria normal després d'aquestes manifestacions que les dones del Partit Popular li exigiren al Sr. Rus la seua dimissió, perquè esta “classe de politiquets són les que impedixen que les dones avancem en la defensa de la igualtat i en tots els aspectes de la vida”.
La dirigent socialista considera que “Alfonso Rus ha humiliat i despreciat les dones amb els seus comentaris masclistes”. És inadmissible que algú que exercix un càrrec públic pronuncie expressions que manifesten un absolut menyspreu cap a les dones.
Aguilar considera i diu estar “completament segura” que les dones que exercixen càrrecs polítics en el PP, com també dones militants i simpatitzants d'aquests partit, han de sentir-se avergonyides per tindre com a president del seu partit a la província de València a un ser que tracta les dones com a material de consum.
Aguilar qualifica de vergonyós i ofensiu que  un personatge polític com el Sr. Rus, després d'haver aprovat a Espanya la Llei de la Igualtat, intente deixar sense efecte aquesta llei per a la Igualtat efectiva de Dones i Hòmens.
Isabel Aguilar manifesta  que “quan, guanya i governa el PSOE, guanya i avança la igualtat. Quan, guanya i governa el PP, retrocedix i perd la igualtat”. La prova és que Rajoy ja ha anunciat que un govern presidit per ell canviaria l'actual Llei de l'Avortament per a recuperar la de 1985. El PP també ha anunciat que, si governa, canviarà la Llei contra la Violència de Gènere

Aguilar  insistix en el fet que el 20-N ens juguem molt més que unes eleccions. “Ens juguem una manera d'entendre la vida, un model de convivència per al nostre país i per a la Comunitat Valenciana”. Personatges polítics com el Sr. Rus han de ser apartats del la vida política, perquè no són dignes de representar-nos, i menys a les dones

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada