divendres, 18 de novembre del 2011

Lambda aposta per un vot a favor dels drets civils conquerits


Lambda demana a la ciutadania un vot conscient cap a aquells partits que estan a favor de la diversitat familiar i, per tant, del matrimoni entre persones del mateix sexe; un vot a favor cap aquelles formacions que han facilitat la vida de les persones transsexuals amb la Llei d'Identitat de Gènere.
El Col·lectiu Lambda demana a la ciutadania i especialment a les lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals -LGTB- que voten a favor de la igualtat entre les persones, siga quina siga la seua orientació sexual o identitat de gènere. D'aquesta manera, l'entitat degana al País Valencià en la defensa dels drets LGTB aposta per un vot conscient cap aquelles formacions que defensen el matrimoni igualitari, ja siga entre parelles del mateix o de distint sexe. El coordinador general de l'entitat, José de Lamo ha explicat que "les eleccions del 20-N són una cita crucial perquè els matrimonis que formem dos homes o dos dones ens juguem la protecció dels nostres fills i filles, que quedaran desemparats davant la llei si des del pròxim govern es decidira derogar la legislació vigent pel que fa al matrimoni. Això per no parlar del retrocés que significaria per a tota la ciutadania que un dret civil aconseguit es retallara". Per això, en nom de Lambda, José de Lamo ha cridat la ciutadania a exercir el seu dret al vot "amb la plena convicció que la papereta que dipositen a les urnes el 20 de novembre servirà per a millorar la felicitat de les persones, de totes les persones, sense discriminacions de cap tipus".
Assemblea del col·lectiu.València
Al llarg de les últimes setmanes, el Col·lectiu Lambda ha llançat la campanya "Defensa la igualtat!" creada per la Federació Estatal de Lesbianes, Gais, Transsexuals i Bisexuals. Així mateix ha realitzat en la seu web un recull de les propostes dirigides a la lluita contra la discriminació per motiu d'orientació sexual i identitat de gènere dels principals partits polítics. La directiva de l'entitat també s'ha oferit a mantindre reunions a les principals formacions polítiques que es presenten a aquests comicis, i finalment s'ha reunit amb els representants d'Esquerra Unida, Compromís-Equo i Unión Progreso y Democracia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada