divendres, 27 d’abril del 2012

350 CICLISTES S’INSCRIUEN EN LA VII MARXA CICLOTURISTA LA RIBERA-ROQUETTE



La prova, organitzada pel Club Ciclista Benifaió, eixirà  el diumenge 29 d’abril a les 10:00 h des de les instal·lacions de Roquette

Un total de 350 ciclistes han formalitzat ja la inscripció per a participar en aquesta prova comarcal que tindrà lloc diumenge que ve 29 d’abril.
La prova, constarà enguany d’un recorregut total de 115 quilòmetres discorrent per diversos termes de la comarca com Llombai i Montroi a més de poblacions més allunyades com Buñol o Macastre.
El club ha establert una àmplia entrega de premis. 3 trofeus per als primers ciclistes masculins, 3 trofeus per a les primeres ciclistes, 3 trofeus per als primers locals i 1 trofeu per al primer treballador de l’empresa Roquette a arribar a la meta.
En la marxa han confirmat la seua presència per a recolzar la prova esportiva l’olímpica valenciana Anna Sanchis o el guanyador del Gir d’Itàlia l’any 2000 Stefano Garzelli a més de professionals del ciclisme valencià.
El president del club Carlos Greus presentara aquesta nit a les 21:00 h en la Cambra Agrària esta prova esportiva.
Nova Escola de Ciclisme Base
El Club Ciclista Benifaió aprofitarà l’acte de presentació de la marxa d’aquesta nit per a presentar l’acabada de crear Escola de ciclisme Roquette-Bomart Salvador Botella. Una escola amb xiquets i xiquetes des dels 7 als 13 anys d’edat configurant-se com una escola on es formaran la pedrera de futurs professionals del ciclisme valencià.
Vint jóvens promeses del ciclisme que hui també desfilaran en la presentació de la marxa com l’inici oficial d’esta nova escola base del ciclisme a Benifaió, una escola que esta patrocinada per Roquette i l’empresa de construccions i manteniment Bomart.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada