divendres, 18 de novembre del 2011

Cristina Moreno, diputada Autonòmica, i Jordi Mayor visiten el mercat de Cullera


La diputada autonòmica i portaveu d´economia Cristina Moreno i el lider local del PSOE de Cullera Jordi Mayor  han convovat  un desdejuni roda de premsa i han  visitat el mercat dels dijous dintre dels actes de la campanya electoral del grup socialista.

Cal destacar que, per decisió del regidor de comunicació de l´Ajuntament de Cullera, la Televisió Local no ha posat microfons a les rodes de premsa celebrades durant la campanya electoral de la localitat, ni gravat imatges dels actes de campanya pel centre de la ciutat.


En la roda de premsa Jordi Mayor ha qualificat de lamentables  les declaracions d´Alfonso Rus en el míting que el PP va celebrar a Cullera on va dir que el proper dia 20 per la nit convidarà a tots a xampany i dones.
Mayor ha criticat la intenció de l´ alcalde de Cullera de fer el tunel de la muntanya sense que ni tan sols conste  dins dels presupostos de la Generalitat.
Mayor ha declarat que “sí haurien d’haver estat dins dels pressupostos de la Generalitat la piscina municipal, la residència d´ancians o els 3 o 4 milions d´euros de serveis socials, educatius i atenció a la infancia que no arriben a Cullera”.

Per la seua part Cristina Moreno, referint-se a les declaracions de Rus, ha dit que “les paraules de Rus són una mostra clara de la nostra diferència”. “Som conscients que ens juguem molt en estes eleccións i som conscients de que no és el mateix que siga Rajoy o Rubalcaba qui guanye les eleccions”.

Referint-se a la sanitat, la diputada autonòmica ha declarat que “Rajoy questiona la llei de dependència, els espanyols han de guanyar estes eleccions. Ara és quan més dependència i sanitat pública ha d´haver perquè els ciutadans estiguen més segurs”.

També referint-se a la gestió d´Alberto Fabra al carreg de la Generalitat,  Cristina Moreno ha criticat la paralització de 5 hospitals ja posats en marxa, la renúncia de la Generalitat Valenciana a la construcció de col·legis públics i la reducció del SERVEF que ha passat de 400 milions a 200 i en canvi han apujat els presupostos del circuit de formula 1 i els temàtics.

Sobre el dèficit de la Televisió Autonòmica, Cristina Moreno ha declarat que han intentat treballar sobre el tema del finançament i viabilitat del canal autonòmic de la mà del Govern Valencià. “És una empresa pública que deu més de 1200 milions d´euros i ens trobem amb la negativa de treballar conjuntament”.
Segons ha declarat Cristina Moreno, En els presupostos de la Generalitat no hi han previstos fondos per la creació d´un  ERE”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada