dimecres, 10 d’abril del 2013

LA SMI SANTA CECÍLIA DE REQUENA GUANYA EL LXVI CERTAMEN DE BANDES DE MÚSICA DE CULLERA



 Coincidint, com és habitual, amb la celebració de les festes patronals es va celebrar en l’Auditori Municipal de Música el LXVI certamen de bandes de Música de Cullera.
La SMI de Requena, va guanyar esta edició del certamen amb 189 punts i també va aconseguir el Premi Especial del Jurat. l´Agrupació de Requena va interpretar el pasdoble Traner de Rafael Talens i la Simfonia en si bemoll de P. Hindemith com a obra lliure.
L’Associació Musical Cultural de Madrigueras va quedar en segona posició amb 156 punts i l’Associació Unió Musical de Bocairent va quedar en tercer lloc i va aconseguir el premi a la millor desfilada de bandes.
L’Ateneu Musical de Cullera va interpretar, fora de concurs, l’obra Valldigna en record del Músic i compositor de Cullera mort a l’abril de 2012, Rafael Talens. La SMI Santa Cecília de Cullera es va sumar a l’homenatge al músic de Cullera amb el pasdoble Paquita i Nieves.
El certamen d’enguany va ser un homenatge al músic i compositor de Cullera. En esta edició del certamen totes les bandes participants van interpretar alguna de les seues obres.
Rafael Talens va participar en la celebració i organització d’este certamen nacional de bandes de Música de Cullera com a president del jurat en diverses de les seues edicions.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada