dilluns, 3 de desembre del 2012

LES PERSONES AMB DISCAPACITAT D’ALGEMESÍ VIUEN UNA SETMANA D’ACTIVIDDES I TROBADES


Amb motiu de la jornada internacional de les persones amb discapacitat, l’Ajuntament d’Algemesí, a través de la regidoria de Benestar Social, ha organitzat unes jornades d’activitats per a este col·lectiu de la ciutat amb el nom de “per a persones… colors”, els actes del qual es realitzen des del 26 de novembre al 5 de desembre de 2012.
Ja la setmana passada es van celebrar diverses jornades de portes obertes al centre del Programa de Qualificació Professional Inicial (PQPI) i un matí de futbol 7 que va comptar amb una gran afluència de públic i participació.
Són molts els col·lectius interessats a commemorar la celebració del dia de la discapacitat. Tal és el cas del Centre d’Informació i Acció Juvenil (CIAJ) d’Algemesí que el dissabte va organitzar una jornada, amb la col·laboració de diferents entitats, per a realitzar tallers de batukada, de menjar saludable, jocs diversos i activitats com el tenis de taula per a contribuir a la conscienciació de la importància de l’atenció i formació d’este col·lectiu.
Hui, dia internacional de les persones amb discapacitat, està prevista l’actuació del grup de teatre “A per tots” de l’Associació de Prodiscapacitats (PROSUB) d’Alzira, que representaran l’obra «La història d’un rei vell que tènia un nas vermell» en el Teatre Municipal d’Algemesí.
Per als pròxims dies, el departament de Benestar de l’Ajuntament d’Algemesí ha organitzat noves jornades de portes obertes a centres vinculats amb l’educació i formació de persones amb dispacidad com el CEE Alberto Tortajada i el Club d’Oci d’Algemesí.
La regidora de Benestar Social, Vicen Castell, ha assenyalat que enguany, més que mai ha augmentat el nombre d’entitats que s’han unit per a poder oferir unes jornades plenes d’actes destinats a les persones amb discapacitat. “És d’agrair l’esforç de tots per a poder organitzar activitats diverses, i d’esta manera, donar un major suport i coneixement social en benefici de les persones amb discapacitat”, conclou l’edil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada