dilluns, 3 de desembre del 2012

DIA INTERNACIONAL CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE


La Coalició Local de Cullera, formada per ciutadans del municipi, on es reunixen professionals i voluntaris per a reforçar el suport a les dones que patixen maltractament, contínua amb la seua programació d’activitats.
Divendres passat, La Coalició va muntar un estand informatiu en el Centre de Salut situat en l’Av. País Valencià núm. 4. amb motiu del Dia Internacional Contra la Violència de Gènere.
El 25 de novembre va ser declarat dia Internacional contra la violència cap a les dones a Bogotà en juliol de 1981. En esta trobada les dones van denunciar la violència de gènere en tots els àmbits de la societat, els maltractaments i els assassinats en la llar, les violacions, l’assetjament sexual, i la violència en general cap a les dones.
La Coalició Local de Cullera seguix treballant amb uns objectius molt clars, principalment es pretén trencar el silenci còmplice del maltractament, així com les xarxes que els maltractadors tixen al voltant de les seues víctimes.
Des de la Coalició Local s’intenta donar este suport fonamental i necessari per a donar suport a les víctimes, i que estiguen més protegides. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada