dimecres, 27 de juny del 2012

LA TIRADORA SUECANA ANTONIA TORRE GUANYA EL SUBCAMPIONAT D´EUROPA EN LA MODALITAT DE RECORREGUTS DE CAÇA


Amb les seues companyes de l’equip espanyol de dames, aconseguix el subcampionat d’Europa de Recorreguts de Caça, celebrat, del 18 al 24 de juny, en Val das Pedras (Portugal)

Antonia Torre, juntament amb les seues companyes, Beatriz Laparra i Mª Dolores García, s’han portat per a Espanya la medalla de subcampiones d’Europa en la modalitat de Recorreguts de Caça.
Es dóna la circumstància que era la primera vegada que Torre acudia seleccionada a un Campionat d’Europa en aquesta modalitat, per la qual cosa el subcampionat ha suposat per a ella una gran alegria. “Estic molt contenta, perquè era la primera vegada que competia en Recorreguts de Caça, i he aconseguit un nové lloc individualment. Per a mi és tot un èxit estar entre les 10 millors perquè el nivell és molt alt”, ha assenyalat Torre. Per a aconseguir la novena posició en el Campionat, l’esportista suecana va fer blanc en 166 plats, de 200.
Tots aquests triomfs han ocasionat que el seleccionador nacional, José Manuel Jiménez Perea, haja tornat a convocar Antonia aquesta vegada per a viatjar a Chicago, del 13 al 21 d’agost, per a participar en el Campionat del Món de Recorreguts de Caça. Però, abans d’aquesta cita, a la tiradora suecana li espera a Sòria, del 13 al 15 de juliol, el Campionat d’Espanya també en la modalitat de Recorreguts.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada