dimecres, 14 de març del 2012

EL PSOE D´ALZIRA DENÚNCIA L´ABANDÓ DE CARRERS DESPRÉS DE LA MODIFICACIÓ DEL CONTRACTE DE NETEJA

Isabel Aguilar
La portaveu del Grup Municipal Socialista a l’Ajuntament d’Alzira, Isabel Aguilar, denúncia la mala gestió del PP  en el servei públic de neteja.
Segons Aguilar alls carrers de la ciutat es pot comprovar que la qualitat del  servei de neteja està caducant.
Aguilar manifesta que el servei de neteja ha anat a pitjor, s’ha pogut comprovar que evidentment la mala gestió de la Sra. Bastidas ha fet minvar aquest servei pel qual  paguem la quantitat de 3 milions d’euros.
La responsable socialista recorda que la Sra. Bastidas va garantir uns carrers nets, però els nostres carrers estan menys nets i més descuidats. No està existint un equilibri sobre el que paguem per aquest servieii el que rebem a canvi.
El grup socialista sol·licita informació sobre l’eficàcia del servei de neteja, perquè és necessari saber quants operaris, maquinària i freqüències són les que el contracte té estipulats actualment.
Aguilar considera que els turistes que visiten Alzira deuen quedar-se impressionats per les nostres falles declarades d’Interés Turístic Nacional, però també per la neteja de la  ciutat que ha sigut guardonada amb la granera d’or i açò últim ja és història
La portaveu anuncia que sol·licitarà la compareixença del responsable de l’empresa de neteja en la pròxima comissió informativa perquè explique amb detall com han quedat els serveis, fent un desglossament sobre els horaris, freqüència de neteja, itineraris, sectors, personal i maquinària.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada