dilluns, 4 de juny del 2012

ALGEMESÍ IMPULSA UN PROGRAMA D’OCUPACIÓ PER A DONAR TREBALL A 149 PERSONES


La subvenció del ministeri és de 188.656 euros i el consistori aportarà 67.235 euros més al programa d’ocupació agrícola per a augmentar el nombre de persones que se'n puguen beneficiar.

L’Ajuntament d’Algemesí ha programat un nou pla d’ocupació i inversions per a aquest estiu que donarà treball temporal a 149 persones amb una inversió total de 255.891 euros dels quals la major part procedixen del Ministeri de Treball.
El consistori ha subscrit un conveni amb el Servei Públic d’Ocupació estatal a fi de llançar aquesta proposta per a pal·liar la desocupació agrícola a la ciutat.
En total s’oferiran 149 contractes per a realitzar diverses obres des de finals de juny fins a mitjan de setembre. La inversió total és de 255.891 euros, dels quals la subvenció és de 188.656 euros i l’aportació municipal ascendix a 67.235 euros.
Així doncs, el Consistori ha aprovat destinar 67.235 euros a aquesta campanya, per ampliar la quota d’oferta laboral per a personal eventual agrícola en un nombre més gran de persones i siguen més veïns els que es puguen beneficiar d’aquest programa d’ocupació” explica el regidor d’Ocupació, Antonio F. Saá.
La primera de les obres és l’ampliació del camí d’Ulleretes que comprendrà del 25 de juny al 24 de juliol. En aquest treball es comtractarà a dos oficials i 49 peons d’obra. La segona de les obres és l’ampliació de la baixada del Molí Nou que comprendrà del 23 de juliol al 22 d’agost i per a la qual es necessiten dos oficials i 47 peons d’obra. L’última de les millores en camins rurals serà l’ampliació de l’Hort del Cònsol que es desenvoluparà del 20 d’agost al 19 de setembre amb contractes a dos oficials d’obra i 47 peons d’obra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada