dilluns, 4 de juny del 2012

ALMUSSAFES CLAUSURA LES FIRES DE COMERÇ I ARTESANIA


Des de primeres hores del matí, el parc Central va acollir la sexta edició de la Fira del Comerç i Serveis i la cinquena convocatòria de la Fira dels Tallers i de l'Artesania, dos iniciatives que, un any més, han congregat a un nombrós públic, aprofitant les bones temperatures del cap de setmana.
Dissabte passat, el municipi d'Almussafes va inaugurar la  cinquena edició de la Fira dels Tallers i de l'Artesania, un espai en què es van exposar els treballs i creacions artesanals realitzades per l'alumnat dels cursos municipals de ceràmica, manualitats i costura, i  pels clubs culturals locals de boixets, ceràmica, pintura, arts i oficis i Tyrius. Els ciutadans van tindre la possibilitat de visitar els diferents llocs, instal·lats molt a prop de la Casa Consistorial fins a les 8 de la vesprada, aproximadament.
Així mateix, durant tot el cap de setmana, en horari matinal i vespertí, el parc Central es va convertir en la seu de la VI Fira del Comerç i dels Servicis, activitat organitzada des de l'Associació d'Empresaris i Comerciants d'Almussafes (AECAL) amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Almussafes.
Roba, complements, decoració, gastronomia i oci s'han complementat en aquesta nova convocatòria dels establiments comercials locals, que en aquesta ocasió va presentar una desena de parades. Des d'AECAL es valora molt positivament el resultat de la fira, que obri la temporada estiuenca i que ja s'ha consolidat com a part de la programació anual d'activitats que s'oferixen en el municipi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada